top of page

Dou SeiVoci


Zondag 16 augustus - Teodora Drozdik-Popović (mezzo-sopraan) en Filipe Neves Curral (gitaar) treden op als Duo SeiVoci op het Tuinpodium Noordereiland. De muzikanten serveren: een kleine Spaanse 'bocadillo' met een Braziliaans Frans beleg en een Kroatisch dessert toe!

Programma

M. de Falla (1876-1946): Siete canciones españolas El paño moruno Seguidilla murciana Asturiana Jota Nana Canción Polo H. Villa-Lobos (1887-1959): Bachianas Brazileiras Aria D. Milhaud (1892-1974): Segoviana (guitar solo) J. Massenet (1842-1912): Nuit d’Espagne F. G. Lorca (1898-1936): Canciones españolas antiguas Anda, Jaleo Morillas de Jaén La Tarara, canción infantil Nana de Sevilla Sevillanas del siglo XVIII I. Padovec (1800-1873): Čeznuće

Over de muzikanten

Filipe Neves de Lima Curral (gitaar) studeerde aan de Professional School of Music in de gitaarklasse van Ricardo Abreu, Universiteit van Évora en heeft een Master Degree in Music Performance (Classical Guitar) van het Conservatorium Maastricht. Hij verdiende verschillende prijzen in nationale en internationale gitaar- en kamermuziekwedstrijden en kreeg de kans om op te treden in verschillende concertzalen in Portugal en Nederland. Filipe woont momenteel in de stad Maastricht, waar hij privélessen geeft en deelneemt aan verschillende kamermuziekprojecten zoals het duo Capriccioso met sopraan Egita Gielen en aan solo-concerten.

Teodora Drozdik (mezzo-sopraan) komt uit een muzikale familie in Servië. Zij studeerde klassieke zang bij MA Senka Nedeljekovic. Zij studeerde aan de conservatoria in Maastricht en Rotterdam bij Carolyn Watkinson en Axel Everaert. Nadat zij haar zangstudie met het behalen van het master-diploma afgesloten had, trad zij niet alleen als opera-zangeres op maar ook gaf zij samen met pianist Federico Mosquera Martinez vele liederen-recitals.

###

Tuinpodium / Garden stage

Let op: toegang naar het tuinpodium is via Van der Takstraat 94. Het concert begint om 17:00 uur. De tuin gaat om 16:30 uur open. Reserveren verplicht via tantenino@gmail.com, tickets 15 euro (studenten 7,50) op naam NL14ABNA 0420215948 ten name van Stichting Tante Nino onder vermelding van Duo SeiVoci. Na afloop van het concert is er een maaltijd (open buffet) voor 15 euro. Reserveren is noodzakelijk, zo ook vooruitbetaling.

NB: entrance to the gardenstage is at Van der Takstraat 94. The concert will start at 17:00 h. Garden opens at 16:30 h. Reservation obligatory at tantenino@gmail.com, tickets 15 euro (students 7,50) to be versed on NL14ABNA 0420215948 in the name of Stichting Tante Nino stating Duo SeiVoci. After the concert a meal is available (open buffet) for 15 euro. A reservation is necessary, an upfront payment as well.

###

Teodora Drozdik (mezzo-soprano) and Filipe Neves de Lima Curral (gitaar) will perform at the Noordereiland Tuinpodium. The musicians will serve a little Spanish “bocadillo” with a Brazilian and French filling and a Croatian dessert.

About the musicians

Teodora Drozdik (mezzo-soprano) comes from a musical family in Serbia. She studied classical singing with MA Senka Nedeljekovic. She studied at the conservatories in Maastricht and Rotterdam with Carolyn Watkinson and Axel Everaert. After completing her singing studies with a master's degree, she not only performed as an opera singer, but also gave many song recitals with pianist Federico Mosquera Martinez.

Filipe Neves de Lima Curral (guitar) studied at the Professional School of Music in the guitar class of Ricardo Abreu, University of Évora and holds a Master Degree in Music Performance (Classical Guitar) by Conservatorium Maastricht. He earned several prizes in national and international guitar and chamber music competitions and had the opportunity to perform in several concert halls in Portugal and the Netherlands. Filipe currently lives in the city of Maastricht, where he teaches privately and participates in several chamber music projects such as duo Capriccioso with soprano Egita Gielen as well as participating in solo concerts.

https://tdrozdikpopovic.nl/

https://filipenevescurral.wordpress.com/

bottom of page