top of page

Boten bouwen bij Tante Nino


Woensdag 12 augustus - Jeugdige timmer- en zeelui opgelet! Op woensdag 12 augustus is er een workshop 'Boten bouwen' bij Tante Nino in de tuin. De workshop 'Boten bouwen' wordt gegeven door beeldend kunstenaar Marianne Fontein. Zij laat zich in haar werk inspireren door de Rotterdamse haven.

Iedere kind krijgt als basis een plank voor een boot. Met hamer, nijptang en de materialen gaan ze aan de slag om hun boot te bouwen: een piratenboot, een zeilboot, een vrachtschip, een cruiseschip of een .....? Tijdens de workshop wordt er gewerkt met hout en andere materialen zoals kurk, kippengaas, deksels, gordijnhaken en restmaterialen.

Datum: woensdag 12 augustus, aanvang 14:00 uur. Locatie: de tuin van Tante Nino, ingang via Van der Takstraat 94. Deelname tegen vrijwillige bijdrage.

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Aanmelden via tantenino@gmail.com.

bottom of page