top of page

Concert Anaphora


Zondag 9 februari - Anaphora is the brainchild of Pianist Filippo Deorsola, Bassist Jonathan Ho-Chin-Kiat and Drummer Ap Verhoeven. The band was created on the basis of both a musical and human connection between the three musicians and this connection was further expanded upon through original compositions, arrangements.

Though originally the band was set on developing a more focused approach based on free improvisation, the band-sound became a mirror of the three musicians' wide-ranging influences: from free jazz to folk and from avant-garde to groove.

Prepare to be drawn into Anaphora's soundscapes and enjoy, just like the band on stage, music that based first and foremost, on authentic and sincere human interaction.

###

Anaphora is het idee van pianist Filippo Deorsola, bassist Jonathan Ho-Chin-Kiat en drummer Ap Verhoeven. De band was is gebaseerd op zowel een muzikale als menselijke connectie tussen de drie muzikanten en deze 'band' is versterkt door originele composities en arrangementen.

Oorspronkelijk was het doel om focus op vrije improvisatie te ontwikkelen, maar het geluid van de band werd vooral een spiegel waarin de drie muzikanten brede invloeden terugzien: van free jazz tot folk en van avant-garde tot groove.

Wees voorbereid om meegezogen te worden in de soundscapes van Anaphora en geniet, net als de band op het podium, van de muziek die bovenal leunt op authentiek en oprechte menselijke interactie.

bottom of page