top of page

O Brave New World

Zondag 5 januari - Miranda roept uit: How beauteous mankind is! O brave new world, That has such people in't! We vergelijken verschillende Nieuwe Werelden: Utopia, New Atlantis, Island. Mensbeelden en visies op de toekomst.

Dit is deel 4 in aanloop naar de voorstelling van DE STORM van Shakespeare door SPIN Theaterproducties op 15 mei 2020. JACQUES BÖRGER speelt daarin de heerlijke hoofdrol van PROSPERO, de vorst, magiër en theaterman. Maar zover is het nog lang niet. In de maanden voorafgaand geeft hij ‘theatercolleges’ gerelateerd aan het stuk.

Over de acteur

Jacques is acteur en speelt sinds 1971. King Lear was (tot dusver) zijn grootste rol. Hij is voorzitter van Theater Netwerk Rotterdam, heeft jaren bij het (Historisch) Museum Rotterdam gewerkt en was zeven jaar voorzitter van de Rotterdamse Museumnacht!

bottom of page