top of page

SAUDADE

This is an invitation for you to come and see a first short presentation of SAUDADE which is a multidisciplinary work in progress with music, dance and circus. Our goal is to collect feedback and create interest in a future SAUDADE show.

SAUDADE is a research on the feeling of loss and longing for family, loved ones and the old homeland where one grew up. Every migrant has this feeling.

SAUDADE is a project of Tante Nino with performing artsists from the Netherlands, Spain, Poland, Colombia, the UK, Uruguay and France. Is is presented on the Noordereiland Gardenstage, van der Takstraat 94, Rotterdam. In case of rain the presentation will be inside on van der Takstraat 102b.

(English below)

SAUDADE is een project van Tante Nino met artiesten uit Nederland, Spanje, Polen, Colombia, Uruguay, het VK en Frankrijk. Het wordt gepresenteerd op het Noordereiland Tuinpodium, van der Takstraat 94 Rotterdam. In geval van regen is de presentatie binnen op van der Takstraat 102b.

SAUDADE een interdisciplinair work-in-progress met muziek, dans en circus. Ons doel is om feedback op te halen en belangstelling te kweken voor de toekomstige voorstelling SAUDADE.

SAUDADE gaat over een gevoel van verlies en verlangen naar familie, geliefden en de plek waar je bent opgegroeid. Elke migrant kent dit gevoel, hoe thuis hij of zij zich ook in een nieuw vaderland voelt.

bottom of page