top of page

Daniel Clason + Luca Zennaro Duo Concert Premiere

Luca Zennaro en Daniel Clason worden beiden beschouwd als reizende sterren aan het jazz-firmament van hun eigen land. Het wordt een unieke kans om deze getalenteerde muzikanten uit Italië en Nederland te zien spelen bij Tante Nino op het Noordereiland in Rotterdam. Ze zullen eigen composities spelen en standards uit de Amerikaanse jazz-traditie.

Luca Zennaro - gitaar

Daniel Clason - trompet

Luca Zennaro & Daniel Clason Duo Concert PremiereLuca Zennaro and Daniel Clason are considered both as two jazz-rising-star of their own country: Italy and the Netherlands. It's going to be an unique occasion to see these two young musicians on the Noordereiland in Rotterdam at Tante Nino. They will play their own original music and standards of the jazz American tradition.

Luca Zennaro - guitar

Daniel Clason - trumpet

www.danielclason.com

www.lucazennaro.com​​​​

bottom of page