top of page

Joana Rolo


Project: Nieuwe Maasklanken

Wij beginnen om 17 uur. Concert met pauze. Na afloop kan publiek blijven eten samen met artiest.

Pianiste Joana Rolo (Portugal) studeerde klassiek piano aan hogeschool voor de kunsten Codarts (Rotterdam) met Aquiles Delle Vigne, Jean-Bernard Pommier en Bart van de Roer. Joana geeft solo recitals maar is ook als pianist actief in kamermuziek met zangers, dans begeleiding en oude films begeleiding. Plezier in de schoonheid van de muziek staat bij Joana centraal.

Portuguese pianist Joana Rolo has studied classical piano at Codarts (Rotterdam) with Aquiles Delle Vigne and Jean-Bernard Pommier and Bart van de Roer. Joana is active as a solo performer, a chamber musician and a dance accompanist. Enjoying the beauty of music is her drive.

Programma:

​Liszt, Tre sonetti de Petrarca

​Poulenc, Trois intermezzi

​Debussy, Trois preludes: Les Collines d'Anacapri, Minstrels, La Cathedrale Engloutie

​Prokofiev, Sonata 3

bottom of page