top of page

Supra

Op zaterdag 13 oktober organiseren we een heuse SUPRA, zoals het hoort, met live polyphone zang van het Georgische mannenkwartet DZMANO (“hee broers!”) uit Akhaltsikhe. Een SUPRA is letterlijk een tafelkleed, maar bedoeld wordt HET FEEST en dat is natuurlijk eten en drinken met zang en plezier maken op z’n Georgisch! De TAMADA (toastmaster) zal er voor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. DZMANO bestaat uit Davit Tabatadze, Archili Kapanadze, Vasil Begishvili en Zurab Inasaridze. Ze zingen traditionele liedjes en begeleiden zichzelf op de panduri. ======================== Saturday october 13th we have a real Georgian SUPRA at Tante with live polyphonic songs by the Georgian men’s quartet DZMANO (“Hi brothers!”) from Akhaltsikhe. A SUPRA litterally means a table cloth, but ment is THE PARTY, which of course entails food and wine with singing, having a good time the Georgian way! The TAMADA (toastmaster) will se to it that every one feels fine. The DZMANO singers are Davit Tabatadze, Archili Kapanadze, Vasil Begishvili and Zurab Inasaridze. They sing traditionals and play the panduri.

bottom of page