top of page

Paul de Jong & Reinier van Houdt

Reinier van Houdt (piano) en Paul de Jong (cello) komen met een muzikaal kindermenu voor volwassenen, van J.S. Bach tot Arvo Part met een omweg door Frankrijk. Nu weten we nog nauwelijks wat ze gaan spelen, maar doet dat er toe? Het is fantastisch dat ze samen komen spelen! Reinier was de afgelopen zeven jaar regelmatig bij Tante te gast, speelde met de samovar, met film (Entr’acte). Paul ook heeft meermaals, als hij uit New Engeland overkwam, opgetreden, met samples, electronica en music-video. Nu spelen ze dus voor het eerst samen bij Tante! Op speciaal verzoek wordt de korte film Le Grand Tango (9’) weer eens vertoond (PJ Smit, 2002) waarin ze samen het gelijknamige stuk van Piazzolla uitvoeren. Tja hoe kennen ze elkaar, speelde PJ daar misschien een rol in? Wel iets om trots op te zijn. Ken jij onze vrienden Reinier en Paul, dan weet je wat een feest het is hen te horen, ken je ze niet, dan is dit je historische kans om met deze twee wereldwijd spelende muzikanten met Rotterdamse roots kennis te maken.

----------------------------------

Na het Concert

Wil je blijven en een hapje eten met muzikanten? Om 19:00 uur is er op inschrijving (per email: tantenino@gmail.com) een maaltijd verkrijgbaar à 15 euro p/p.

bottom of page