top of page

Opening TuinPodium


Vanaf 9 juni zal het “Tuinpodium” in Tante Nino openen. Op dit podium zullen verschillende concerten en evenementen gepogrammeerd worden in de zomerperiode van juni tot en met september.

De eerste activiteit van het podium is op zaterdag 9 juni met een Colombiaans evenement.

Programma.

20:00 uur. Opening foto-tenstoonstelling DE LA CALLE SOMOS Straatfotografie van Luis Ayala, Andrés Lara, Caro Linares, Juan Londoño en Christian Kieffer laat ons Colombia zien in portretten en landschappen.

21:00 uur. EDSON VELANDIA en orkest LA UNIEK SINFONÍA MUNICIPAL #8 De beroemde Colombiaanse singer, songwriter en componist Edson Velandia presenteert zijn “Sinfonía Municipal #8” met een orkest van jongere Rotterdamse muzikanten vanuit de hele wereld. Eenmalige uitvoering! LA UNIEK zijn: Carmen Terol (fluit), Juan Plácido Osorio & Lucas Rivière (tenor sax), Daniel Clason & Alvaro Artime (trompet), Alejandro Antiñolo & Janez Hrastovsek (trombone), Max Ravanello (tuba), Robin Eggers (drums).

22:00 uur. Multimedia-performance LAISVIE OCHOA GAEVSKA Deze Colombiaanse kunstenaar presenteert haar video “Parada” en haar dans-performance “Naranjas”. Het stuk is geïnspireerd op het gelijknamige lied van Edson Velandia en wordt live door hem gespeeld.

bottom of page