top of page

KhKC #66 met Rinse de Jong


Het werk van beeldend kunstenaar, fotograaf en Noordereilander Rince de Jong (1970) was te zien recent in De Aanschouw en op het IFFR, eerder bij Cockie Snoei, in het Nederlands Fotomuseum, Tent, FOAM, in allerlei verre steden als Salzburg, Madrid, Boedapest, Montréal, het is aangekocht onder meer door Booijmans en het Stedelijk Museum Amsterdam. Nu ook eindelijk is haar werk bij Tante op het Noordeiland te zien!

In haar films portretteert zij bijzondere mensen op een bijzondere manier.

WAT IS DAT. Negen korte films 8mm z/w. Resultaat van vijf jaar participatie en observatie in een kinderdagverblijf

ZIJ ZIJN. Vier films. Portret van mensen met een verstandelijke beperking.

Khachapuri Kino Club is Georgisch eten en drinken en daarna films kijken.

bottom of page