top of page

Panos Gklistis

English below

Zeer verheugend dat we Panos Gklistis (1985) op deze bijzondere zondagmiddag kunnen presenteren. Hij is, pianist, componist, performer, leraar en een goede vriend van Tante Nino. Al vaak heeft hij ons met zijn spel verblijd. Nu op het programma: Maurice Ravel, Sonatine (1905) Aram Khachaturian, Toccata in e-mol voor piano (1932) Arno Babajanian, Elegie ter gedachtenis aan Khachaturian (1978) Giya Kancheli, Simple music for piano Johann Sebastian Bach, prelude en fuga in C mineur, boek 1 & 2 (1722) Panos Gklistis, Er was eens een Ezel (2016) tape & piano. Soep, brood en khachapuri zijn na het concert verkrijgbaar. Toegang 6 euro * Proud to present Panos Gklistis (1985) on this very special Sunday afternoon. He is a pianist composer performer teacher and a dear friend of Tante Nino. He has enchanted us with his music many a time. Now on the programm: Maurice Ravel, Sonatine (1905) Aram Khachaturian, Toccata in E-flat for piano (1932) Arno Babajanian, Elegy in memory of Khachaturian (1978) Giya Kancheli, simple music for piano Johann Sebastian Bach, Prelude and fugue in C minor, books 1&2 (1722) Panos Gklistis, there was once a donkey… tape & piano (2016) Food available after the concert, soup, bread & khachapuri. Entrance 6 euro..

bottom of page