top of page

KhKC #62 met Eveline Ketterings

Onze speciale gast bij de KhKC #62 op vrijdag 6 oktober is dierenvriend Eveline Ketterings. Jarenlang maakte ze als podiumkunstenaar (opera) vanuit de Mathenesserdijk heel Rotterdam onveilig. Dit zegt ze er zelf over: “ik ben begonnen als danseres, ging toneel spelen en zingen en maakte vervolgens zelf theaterstukken. Na verloop van tijd vond ik elke avond weer presteren en vaak voor een halve zaal, niet leuk meer. Toen ben ik films gaan maken. Nu zit ik weer vooral in de muziek. Hoogtepunt uit mijn carrière is het zwembadfilmpje.”

KABOEM! HET ZWEMBADFILMPJE! Die verschrikkelijke feelbadmovie met de titel ALS WIJ GROOT ZIJN/WHEN WE ARE BIG (2006). Ik heb twijfel of we die wel moeten vertonen, maar gelukkig hebben we nog haar films DIDO’S FAREWELL (1998) en het ‘t BRANDENDE BRUIDJE / THE BURNING BRIDE (2003) om ons op te monteren. En, ze neemt ook de UKULELE mee, we krijgen muziek! Voor haar dieren heeft ze een oppas geregeld, hopen wij.

bottom of page